Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Etele út 65.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 88.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Gázlap, hűtő, sütő, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kelenföldön szoba kiadó.

Buda 11. kerületében jól frekventált helyen található társasházi lakásom egyik szobája megüresedett. Ide keresem azt a bérlőmet, aki megbízható, káros szenvedélyektől mentes, nyugodt és tud közösségben élni. A lakás 3 szobával rendelkezik, amiben jelenleg egy 26 éves fiatal eladóhölgy, illetve egy 24 éves pultos fiatal ember lakik. Bérlőinkkel minimum egy éves szerződést írunk, amely megkötésekor 1 havi bérleti díj és 1 havi kaució letétele szükséges. Ezt követően a szoba akár 1 héten belül átadásra is kerülhet, hiszen a kötelező tisztasági festésen már átesett.

A háló összesen 20 nm, amely az ingatlan legnagyobb helyisége, de kifejezetten csak 1 fő bérlő számára szeretnénk kiadni. Az ingatlanban található még egy zuhanyzós, wc-s, mosdós fürdőszoba, külön egy mellékhelyiség, illetve egy konyha, ahol a négy fős étkező is megtalálható.

Az ingatlan berendezésekor próbáltuk a praktikus használatot, illetve a könnyebb tisztántarthatóságot előtérbe helyezni amellett, hogy stílusos is legyen. A bérlők számára próbáltuk az összes mindennapokhoz elengedhetetlen berendezéseket, gépeket, eszközöket elhelyezni, ezzel is megkönnyítve  a költözésüket, illetve mindennapjaikat.

Az ingatlan elhelyezkedése is praktikusnak mondható, hiszen itt gyalogosan elérhető a Bikás Park, közért, cukrászda, autóbusz állomás, iskolák, kórház és a vasútállomás is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem jelezze azt felém a megadott elérhetőségek egyikén.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!