Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Esze Tamás utca 37.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 73.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, mikró, mosogatógép,
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 18. kerület Ganzkertváros részén megtalálható, új építésű családi házak közül az egyik, Esze Tamás utcán található az az épület, melyen belül egy 14 nm-es szoba várja új beköltözőjét.

Az épület egy 5 éve megépült családi ház, amely egy 900 nm-es telken, 100 nm-t foglaló. Az épületben megtalálható helyiségek, négy darab hálószoba, konyha, illetve fürdőszoba. A három foglalt szobák mindegyikét fiatalok használják, akik között diák és pályakezdő egyaránt megtalálható.

Minden bérlőnkkel részletes, minden házirendet és fizetési kötelezettséget magában foglaló, hosszú távú szerződést írunk, melyet a jelenlegi lakókkal pár hetet kötöttünk. Ugyanennyi vagy ettől hosszabb időtartamra szolót szeretnénk kötni az új beköltözővel is, aki maximum egy fő lehet, aki részére már egy bútorozott, 14 nm-es szobát tudunk ajánlani. A szobába ágy, szekrény és kisebb pult rész fellelhető.

A konyha rész az ingatlan összes elektronikájának helyt adó, ahol az étkező is elhelyezésre került. Fürdőszobája esetében kád lett beépítve, ami tökéletesen alkalmas, az inkább zuhanyzást kedvelőknek is. Ebben a helyiségben találjuk a lakás wc-jét és a fürdőszobából elengedhetetlen mosdót is.

Budapest, ez a gyönyörű magyar főváros, bőséges ‘Budapest kiadó szoba‘ lehetőségeket kínál mindazoknak, akik kényelmes és költséghatékony szállást keresnek. Weboldalunkon egy széles körű választékot találsz kiadó szobákból és lakásokból, melyek Budapest legnépszerűbb és legélénkebb részein találhatók. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy garantáljuk a minőséget és a biztonságot. Fedezd fel a ‘Budapest kiadó szoba’ ajánlatainkat, és válaszd ki a tökéletes otthont a főváros szívében, legyen szó rövid vagy hosszú távú tartózkodásról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!