Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Esze Tamás utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: hűtő, mikró, sütő, TV, mosógép, gázlap, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A kispesti Esze Tamás és a Pannonia út kereszteződésénél megtalálható négylakásos társasház egyik emeleti lakásában megüresedett egy 8 nm-es szoba.

A szobák méretéből adódóan is egy ember tudja kivenni, aki részére már ágyat, szekrényt és egyéb kiegészítőket elhelyeztünk. A háló zárható, letisztult megjelenésű, otthonos hangulatú. Most mélyen áron alul, havonta 75.000 forintos havi bérleti díj ellenében van lehetőség hosszú távra kivenni. A 70 nm-es lakásban további két szoba található, ami társ albérleti besorolásából adódóan egy-egy másik bérlő részére adtunk már ki. Ez a két személy alkotja  a lakásban élők közösségét, akik segítőkész, precíz, megbízható személyek. Egy hozzájuk hasonló, környezetére tiszta bérlőt várunk a szobába, aki tudja vállalni a 6 hónapra szóló szerződést.

A szomszédos Pannónia úton egy kicsit tovább haladva elérhető a Határ út és az Ady Endre út, amik találkozásánál a Shopmark bevásárlóközpont található. A Shopmark mellett buszvégállomás, több villamos megállója, illetve metrómegálló is található. Közelbe még Penny, gyógyszertár, Tesco, Media Markt, edzőterem, piac, iskolák, könyvtár és orvosi rendelő található még.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!