Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erzsébet utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: mosógép, mikró, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron szoba kiadó!

Pest XXIII. külkerületében kiadó, egy családi ház, 10 négyzetméteres szobája. Az ingatlan a kerület legforgalmasabb Grassalkovich útjáról nyílik, ahol sűrű menetrenddel közlekedik a HÉV és számos buszjárat is.

A kerület egyik legsűrűbben látogatott központi helye a művelődési ház, ami az említett utak találkozásánál van, ami az épülettől mindössze a harmadik épület az út túloldalán. Ezt a kerület tőzsgyökeres lakói sűrűn látogatja, hiszem számos rendezvény, sportesemény helyszíne. A ház 90 nm-es, amibe négy darab világos, modern megjelenésű szoba található és aminek közös területeit konyha, fürdőszoba teszi ki. A többi lakóéhoz hasonló megjelenéssel rendelkező kiadó háló 10 nm, amibe ágy, éjjeliszekrény és ruhásszekrény található. Konyhája különböző gépekkel rendelkezik, fürdőszobája pedig kádas, mosdós, wc-vel, bidével megtalálható. A ház kerítése tégla, így teljesen elszeparált az utca fronttól, a telek mérete pedig 450 nm, ahol kettő autó parkolására van lehetőség zárt udvaron belül.

A Duna part sincs messzebb, mint az említett főút, aminek túloldalán a Molnár sziget található. Körülbelül 3 perc sétával lehet eljutni a kerület központjaként számon tartott Hősök teréig.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!