Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erzsébet körút 47.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 98.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 33.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 1 db 90X200, 1 db 140×200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros egyik leghosszabbra nyúló körútjának mentén megtalálható három emeletes, tégla társasház, legfelső emeletén lehet rálelni a 87 nm-es lakásunkra, melynek mindhárom szobája külön bérelhető, azokat szobánként két fő veheti ki.

A lakásban két fürdőszoba és egy konyha helyiség található még a szobákon kívül, amiket mindenki egyforma joggal használhat. Jelenleg három lány, egy fiú lakik itt, akik szobánként 2 fő elosztásban bérelnek. Az egyik szobában két lány, mint szobatárs lakik, a másik pedig újonnan összeköltöző párnak ad otthont. Az említett közös helyiségek ugyanúgy lakhatásra felkészített, bútorozott állapotúak, mint a kiadó szobák.

A konyha esetében számos, hasznos elektronika, konyhai kis és nagygép, illetve eszközök azok, a fürdőszobák pedig különböző megjelenésűek, mivel az egyik zuhanyzós, a másikban pedig kádas kialakítás van. A hálószoba két ágyat is magáénak tud, a fix elhelyezkedésű beépített szekrény és a fiókos komód mellett. A bérlés megtekintés után két nappal el is kezdődhet, a foglaláskor egy hó kaució megfizetése esedékes ehhez.

Az épület előtt a 4-es, 6-os villamosok megállója található.

Kiadó szoba Budapest: Böngéssz weboldalunkon, ahol széles választékban találsz kiadó szobákat a magyar fővárosban. Minden ajánlatot alaposan ellenőrzünk, hogy garantáljuk a minőséget és a megbízhatóságot. Akár rövid, akár hosszabb távra keresel szállást, nálunk biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő lehetőséget.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!