Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erzsébet körút 35.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.500 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 17 nmGépek: Tűzhely, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében, a központi Erzsébet körúton megtalálható 110 nm alapterülettel rendelkező társas házamba keresek környezetére tiszta, káros szenvedélyektől mentes új szoba bérlőmet.

Az épület a Blaha Lujza tér és az Oktogon között pont félúton fekszik, aminek köszönhetően metró, villamos, troli és busz is igénybe vehető a gyors közlekedés érdekében. Közvetlen közelében viszont vendéglő, bárok, fitnesztermek, színház, korház, mozi, posta, kisbolt, drogériák is megtalálhatóak. A környék központosságának köszönhetően rengeteg munkalehetőségre is szert lehet tenni. Jelenlegi bérlőink, akik 3 fő férfi a közeli Állatorvostudományi Egyetem hallgatói.

Az ingatlan 110 négyzetméterén, mely az épület első emeletén található, összesen 4 szoba, 2 fürdő és 1 konyha található. Az egyik fürdőszoba káddal, wc-vel, mosdóval rendelkezik, míg a másikban kád helyett zuhanyzó található. A konyha az étkezővel egy légtérben van, amely akár 6 fő egyidejű étkezésére is alkalmas. A szobákon kívüli helyiségek közösen használandók, míg a szobák zárhatóak, kizárólagosan használhatók. Az ingatlan teljesen berendezett, gépesített, frissen festett állapotban átvehető. Ezen tárgyak épségéről és tisztaságáról a bérlők együttesen gondoskodnak, felelnek!

További információt a megadott elérhetőségek egyikén tudok adni. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!