Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erőd utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 9 nmGépek: hűtő, mosógép, mosogatógép, sütő, főzőlap, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

2 kerületben megüresedett egy társasházi szoba.

Ez a kerület a főváros budai oldalán található, az ingatlan pedig ennek a kerületnek a legforgalmasabb körútja közelében. Nem titok, hogy a Margit körútról beszélünk, melynek forgalma 2×2 sáv biztosítja. Ezen sávok mentén került kialakításra a 4-es, 6-os villamos pályája. Ez a villamos a Margit hídon keresztül a pesti oldalra való átjutást biztosítja. A közelbe a 11-es és 111-es buszok is járnak, azok viszont a budai oldalon közlekednek csak. Egy villamos megállóra található Buda egyik legnagyobb bevásárlóközpontja a Mammut. Emellett közvetlen a Fény utcai piac és a Millenáris is fellelhető. A lakástól gyalog gyorsan elérhető a legközelebbi abc, dohánybolt, használtruha bolt, kávézó, pékség, Spar, stb.

Az ingatlan a kétemeletes épület legfelső, második emeletén található, majdnem 90 nm-es lakás, ebben négy darab 10 nm alatti, egy fő számára tökéletesen megfelelő méretű, bútorozott hálószoba található. Ezek közül háromba három fiatal női bérlőnk él. Ezeken a helyiségeken kívül a konyha és a fürdő fellelhető még, melyeket mindnyájan megosztva tudnak használni. Ide a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és az étkezős, gépesített konyha tartozik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!