Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erkel Gyula utca 7.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0  fő lány,2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: mosógép, gázlap, sütő, hűtő, páraelszívó
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpest központjában albérlet kiadó.

A kerület egyik nyugodt, csendes környezetében található nagy lakásba keresünk albérlőt. A hely egy nagyon kis forgalmú utca, mégis a központhoz közel található, ahol megannyi lehetőség nyílik vásárlásra, az itt elhelyezkedő Lidl, Tesco, Obi, illetve Jysk áruházaknak köszönhetően.

Kikapcsolódásra remek helyszínt biztosít az Újpesti öböl, vagy éppen a Megyeri úti jégcsarnok, akárcsak a Hodos Tamás Tollaslabda Csarnok. A lakás egy nem régiben felújított, 90nm-es, földszintes családi ház, ami új szigetelést kapott és a tejes villamos, illetve vízhálózat is korszerűsítve lett. Ennek köszönhetően a nyári nagy melegben is kellemes klímát biztosít a bent tartózkodóknak és télen sem fogja a gázszámla az eget verdesni.

A konyha mindennel fel van szerelve, értendő ezalatt az elektromos sütő, gázlap, hűtő és páraelszívó. Ez a terület egybe van nyitva egy tágas étkezővel. A fürdőben található egy zuhanykabin, wc, egy bidé és kapott helyet a mosógép is. Mindezek ellenére a fürdő, akárcsak a konyha, igen tágasnak bizonyul, akárcsak a 20nm-es szoba. Ez a helység teljesen bútorozott. Egy ágy, ami 160×200-as egy akasztós, illetve fiókos szekrény, íróasztal és egy szófa tartozik a berendezési tárgyak közé. Az albérlőtársak két normál munkarendben dolgozó, fix jövedelemmel rendelkező fiatalember, akik közül az egyikük a nem messze található autó alkatrész szaküzletben dolgozik, másikuk pedig az Ázsia Center egyik kis boltjában.

Amennyiben tetszik ajánlatunk, vagy bármilyen kérdés merülne fel, kérjük a hirdetésben szereplő kontaktok valamelyikén jelentkezni szíveskedjen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!