Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erkel Gyula utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 6 nmGépek: tűzhely, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Újpesten szoba kiadó!

Újpest egyik csendes, külvárosi részén megtalálható Erkel Gyula utcában épült meg ez a háromlakásos, közös udvaros épület. Az épületből 80 nm.t foglal el ez a lakás, mely udvaron belül a leghátsó épület.

Ebből adódóan ablakai udvarra néznek, ahol csak a másik két lakás lakói közlekednek. A közösség barátságos, segítőkész, normál életet élő személyekből áll. Az egyik lakásba egy idősebb házaspár él, a másikban pedig egy testvérpár, akik két éve örökölték ingatlanjukat. Az udvarra ugyan nyílik egy nagyobb kapu, autóval viszont már nem lehet beállni rajta. Kialakítását tekintve is kerti bútorokkal elfoglalt terület, amelyet az összes ott élő tud használni.

A 4 hálószobás bérleményben a szobák lakói leggyorsabban évente cserélődnek. A másik három már ott élő személy nemrégiben írta alá a bérleti szerződést, így elég valószínű, hogy ők huzamosabb ideig maradnak. Az ingatlan bútorozott ó, felújított, azonnal beköltözhető állapotú. A rezis költség minden közmű, illetve közös költségben foglalt szolgáltatás árát magában foglalja, így a fentebb megadott 20.000 forintba minden beletartozik. Mivel a szoba csak 6 nm, így kifejezetten egy főt szeretnénk beköltöztetni. Az ő számára viszont rendelkezésre áll ágy, asztal, szekrény, bútorok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!