Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erdősor utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, étkezős nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: mosógép, hűtő, mikró, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Panel szoba kiadó, Csepel egyik közkedvelt lakótelepén!

Két szobás, 46 nm-es ingatlanom kisebb 10 nm-es szobája bútorozott állapotban, akár azonnali költözéssel kiadó. A szobába utolsó alkalommal fiatal pár lakott, akik számára külön kérésre egy kétszemélyes ágyat vásároltunk. Az Ő kiköltözésüket követően az ágy megmaradt, így a jövőben is alkalmas a helyiség két személy otthonául szolgálni. A másik szobában egy lány lakik, akinek hálója mindössze 3 nm-el nagyobb a hirdetésben szereplőnél.

Ezzel a lánnyal kell egymás között egy kialakított rendszer által megosztva használni a alkalmas mellékhelyiségét, ami a zuhanyzós, bidés, mosdós fürdőtől külön légtérben található. A gépesített, alapvető eszközökkel ellátott konyha is közös, ahogy az étkezővel egybekötött nappali is. A tömb harmadik emeletén található a lakás, melynek aljában kis magánvállalkozók üzletei sorakoznak. A kerületbe több lakótelep is található, ezek közül mégis ez az egyik legcsöndesebb, biztonságosabbnak mondható.

Környéken Spar, otp, lottózó, 0-24 dohánybolt, órás bolt, sportcsarnok, ital nagyker, vegyeskereskedés és fogászat található. A lakótelep szélén körülbelül 200 m-re több kerületen végighaladó buszok megállója található. Ezekkel két megálló a hév kiindulópontja, aminek közvetlen szomszédjában  Csepel Pláza van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!