Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erdődűlő út 59.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 96.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 17. kerületi, Rákoshegy részen, annak Erdődűlő út elnevezésű utcájának mentén, kiadó egy különálló, saját kertes családi ház, utolsó, még lakatlan hálószobája.

Az épületben összesen három szoba van, amik közül kettőben fiatal, pár bérlőink élnek, hosszú évek óta. Az épület egy 70 nm-es tégla falú, nyeregtetős családi ház, mely mind szerkezetileg, mind a belső terek tekintetében teljes körű felújításon esett át, az elmúlt két év során. Ezeknek a felújításoknak köszönhetően, az épület fenntartási költségei csökkentek, így azok szobákra leosztva, enm haladták meg a 21.000 forintot havonta. A rezsi költség mellett egy havi bérleti díjjal kell még kalkulálni, ami minden szoba esetében 96.000 forintos havi költséget jelent.

Ezek megfizetése egy közösen megbeszélt napján történik a hónapokban. A 15 nm-es szobát ketten is tudják használni, így párok jelentkezését is szívesen fogadjuk. A lakók részére egy kétszemélyes ágyat, íróasztalt és több, különböző bútorokból álló szekrénysort bútoroztunk. Az épület közös helyiségei a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve egy hatalmas méretű, amerikai konyha, ami egyben az előszoba is. Ez is bútorozott, gépekkel bővített.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!