Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erdő utca 41.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mosókonyha
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: főzőlap, sütő, hűtő, mosógép, gáz cirkó
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Erzsébetfalván szoba kiadó!

A 20. kerületi Török Flóris utcával párhuzamosan húzódó Erdő utcában található, kétszintes családi házam egyik  szobája megüresedett.

Az ingatlan két lakásból tevődik össze, melyek mindegyike albérlet. A szóban forgó szoba a földszinti lakásban található, mely a 130 nm-es lakásból 24 nm-t foglal el. A fennmaradó területen még 3 háló, 1 konyha, 1 fürdő és 1 mosókonyha található. Az épület felújítása során próbáltuk a régi stílusát megtartani, azokat mégis felfrissíteni. A fürdőszobában nem volt ilyen berendezés, nyílászáró, így azt teljes körűen a padlózattol a mennyezetig korszerűsítettük, így már épített zuhannyal, wc-vel, mosdóval rendelkezik. A konyhában egy régi, mégis gyönyörűen felújított konyhabútor, illetve nyílászárók vannak, a modern, 3 személyes étkező és elektronikákon belül. A hálószoba a felújítás óta még nem volt lakva, így a következő bérlő élvezheti ezt először.

Az innen való közlekedést a Török Flóris utcán menetrend szerint járó buszok, a Határ úton végighaladó villamos, illetve a Helsinki úton rendszeresen közlekedő hév segíti. A reggeli beszerzésére a következő utca sarkán található albán pékség remek lehetőség vagy az onnan még két utcasarokra fellelhető hatalmas Interspar is alkalmas.

Ha megtetszett a környék vagy felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!