Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Erdélyi utca 38.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: tűzhely, mikró, kenyérpirító, mosogatógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel belvárosától gyalog mindössze pár perc távolságra megtalálható közel 90 nm-es lakás egyik 18 nm-es, bútorozott szobája kiadó!

Az épület egy rendszeresen karbantartott, modern megjelenésű épület, melyhez saját udvar is tartozik, illetve fedett autóbeálló. Az ingatlan három hálószobás, fürdős, konyhás, nappalis. A már említett központ eléréséhez rendelkezésre áll Csepelről induló H7-s hév, mint tömegközlekedés, illetve számos busz is. A belvárosban posta, pláza, Aldi, piac, Spar, dohánybolt, cukrászda, fodrászat, zöldséges, hentes, söröző, éttermek, patika és egészségügyi szolgáltatás is megtalálható. A csepeli stadion az utca végén található, ahol számos rendezvény kerül megrendezésre.

A másik két szobában két fiatalember él, akik közül az egyikük a pesti Közvágóhídnál megtalálható Tesco alkalmazottja, míg a másikuk a már említett buszjáratok közül az egyiknek rendszeres sofőrje. Mindketten jókedélyű, kedves, megbízható személyek, akik jól kijönnek a szomszédokkal és akik irányából még sosem hallottunk panaszt. A ház egy darab fürdőszobája kádat, wc-t, mosdót, borotválkozó tükröt tartalmaz, míg a konyhája étkezőpultot, konyhai kis és nagy gépeket, illetve egy nappali jelleggel rendelkező sarkot, amiben ülőgarnitúra, dohányzóasztal, TV található. A szobákban tolóajtós szekrény, ágy, polcos szekrény, TV és hozzá tartozó állvány van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!