Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Eötvös utca 51.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 6. kerületében a Nyugatitól 3 perc sétára kiadóvá vált egy otthonos, bútorozott szoba.

A társasház amelyben helyet kapott ez a kis zug, 3 emeletből áll, amiben a mai világban nem meglepő módon, minden emeleten található egy a szobáit külön bérelhető ingatlan. De mivel a környéken elég sok egyetem található ritka alkalom, hogy üres szoba állna kiadósorba.

A Nyugati-pályaudvar közelsége a vidékről felköltözöttek számára is nagy előny, az ott rendszeresen járó vonatokkal pár óra alatt egész Magyarország elérhető. A Nyugati mellett rögtön a Westendet lehet megtalálni, ami ügyintézésben, kikapcsolódásban, vásárlásban rendkívül előnyös. Nemcsak a vonatokat, hanem a Nyugati-pályaudvarnál metrókat, villamosokat, buszokat és picit arrébb trolikat is számításba lehet venni tömegközlekedés céljából.

A 75 nm-es lakásban nemcsak a szoba megüresedése pozitív, hanem az is, hogy csak kettő szobával rendelkezik. Ez annyit jelent, hogy csak azzal az egy fő fiatal lánnyal kell megosztozni a konyhán és a fürdőn, aki jelenleg is ott lakik. Úgyszintén egyetemista, aki szabadidejében rengeteget sportol, hétvégéit pedig otthon Békécsabán tölti. Az ingatlan által minden helyiségek használatához szükséges eszközt, gépet biztosítottunk.

A szobába ágyat, szekrényt és éjjeli szekrényt helyeztünk el. A beköltözése egy héten belül megoldható, bérléshez egy hó kaució szükséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!