Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Endrődi Sándor utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 18. kerületében az Üllői út és az Endrődi Sándor utca sarkán megtalálható 3 szintes, új építésű épület legfelső harmadik emeleten található ez a 80 nm-es bérlemény.

Az ingatlan társ albérleti besorolású, melyben három darab hálószoba kapott helyet. Ezek közül kettőben már laknak fiatal újonnan beköltözött bérlőink. Mindketten rendes munkahellyel rendelkeznek, ami mellett szabadidejükben sem tétlenkednek, hiszen egyikük iskolába jár, még másikuk önkéntesként dolgozik. Ezekből is látszik, hogy dolgos, jóra való, jólelkű személyek. Melléjük keressük azt az egy fő új lakót, aki szintén fix munkával rendelkezik, környezetére tiszta, megbízható, fizetőképes. Amit az Ő részére biztosítunk az egy 12 nm-es, teljesen berendezett szoba, melybe eg egyszemélyes ágy, szekrények és íróasztal található.

Lakásom belül a közös területek a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve az étkezővel egy légtérben berendezett, gépesített konyha. Az ingatlan ablakai a hátsó kert szomszédok felé néznek, de természetesen van, ami a forgalommal teli Üllői útra tekint. Ezen az úton buszok és villamosok közlekednek rendszeresen, melyekkel a Határ úti metrómegálló is gyorsan elérhető. Ezekkel pedig egészen a Ferenciek teréig lehet közlekedni.  Pár perc sétával elérhető számos bank, Lidl, dohánybolt, fagyizó, pizzéria, stb.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!