Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Egressy Gábor utca 31.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: mosógépek, hűtő, sütő, főzőlap, TV, mikró, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
A Rendessytelepen kiadó egy 6 lakásos társasház egyik 8 nm-es szobája.

A 100 nm-es társ albérlet az épület első emeletén található. A főváros több kerületét átszelő Üllői út 18. kerületi részén megtalálható Egressy Gábor utca egyik legcsöndesebb részén épült meg ez a fiatalos megjelenésű, egyedileg tervezett, kerttel rendelkező épület. Számos egyedi dolog jár az itt élőknek, például a már említett gyönyörű kert, az épület mögött lakásonként kettő darab parkoló, elektromos nagykapu használat, illetve az épület környezetét megfigyelő kamera rendszer biztonsága.

A lakásokat a ház közepén kialakított  világos, tisztán tartott lépcsőházon keresztül lehet megközelíteni. Az épületben élő családok közül egyik sem tart háziállatot, így a nyugalom szinte garantált. Mivel az albérlet társ albérlet besorolású, így a meglévő négy hálószobái közül mindegyik különböző személyek által bérelhető. Ezek közül háromba már be is költözött saját új bérlőjük, akik két lány és egy fiú. Velük a masszázzsal felszerelt, épített zuhanyzós, wc-s fürdőszobán, ahol dupla mosdó is van, illetve a tágas, rengeteg tárolóval ellátott nappalis, étkezős konyhán kell osztozni. A nappali részen TV és kényelmes kanapé van, a hálószobákba is legalább ilyen kényelmes az ágy, amin felül íróasztal és szekrény található még itt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!