Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Egressy Gábor utca 27.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: TV, mosógép, mikró, mosogatógép, sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 18. kerületi Egressy Gábor és Tinódi utca sarkán kiadó egy négyszobás társ albérlet egyik 15 nm-rel rendelkező bútorozott szobája.

A kerttel is rendelkező családi ház, egyik legjobban frekventált szobája ez a kiadó, hiszen ebből a kilátás a hátsó kert irányába néz. Berendezésileg sem utolsó, hiszen mennyezeti ventillátor lámpa, kisasztal, szék, polcok, nagyszekrény, éjjeliszekrény, ágy az amúgy is megtalálható fejtámasz polcos kivitelezése, illetve TV berendezéseket tartalmaz. A 96 nm-es lakásban három darab ehhez hasonló hálószoba található még, melyeket két lány, egy fiú (szobánként egy fő) használnak. Ezekkel a bérlőkkel a már említett kerten kívül a kétszemélyes, épített zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, a régi stílusú kényelmes megjelenésű nappalis, hat fős étkezős, gépesített világos konyha közös. Az ingatlan tetőterét nem építettük be, de a következő pár év folyamán lehet, hogy erre is sor kerül. Természetesen erről a bérlőinket időben tájékoztatjuk, itt létük zavartságát biztosítjuk.

A Tinódi utcán tovább haladva, két kereszteződésen átmenve elérünk az Üllői útra, aminek ezen szakaszán buszok és villamosok közlekednek. Itt pizzéria, pékség és közért nyílt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!