Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dugonics utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten 15 nm-es szoba várja új lakóját.

A 8. kerületben 120 nmes, 4 szobás társasházi ingatlan egyik szobája megüresedett, melyet teljes berendezésével, tiszta, stílusos környezetével kínáljuk kiadásra. A környéken elég ritka, hogy albérleti szoba üresedik meg, hiszen a környék ingatlan árai alacsonyak, így elég ritka, hogy egy a piacra frissen felkerülő sokáig maradna üres. Ráadásul még ez elhelyezkedését tekintve is rendkívüli helyen van, hiszen az Orczy kert a szomszédban található.

Az Orczy kert szélén a Nemzeti Közszolgálati Egyetem van, ahol az ingatlan jelenlegi bérlői folytatják tanulmányaikat. Egy lány és két fiú lakja az ingatlant, akik a tanulmányaik mellett rendszeres munkával rendelkeznek. Az Orczy kertben nemcsak ez az egyetem, hanem múzeum, kalandpark és uszoda is helyet kapott. A környéken tömegközlekedni busszal lehet, de az Üllői útról már a villamos is számításba jön. Az ingatlan nagy alapterülete a szobák megléte ellenére, tágas teret adott egy zuhanyzós, wc-s fürdőnek, illetve egy gépesített, bútorozott konyhának.

A szobákban ágy, szekrény, TV, asztal találhatóak, amik meglétének köszönhetően a bérlőknek csak személyes tárgyaikat kell a költözés során magukkal hozniuk. A bérléshez szükséges egy hó kaució, és a minimum 6 hónapos szerződés aláírása.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!