Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Drávafok utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: tűzhely, mikró, mosogatógép, porszívó, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében, a központi területen található Halomi úttól gyalog pár percre található Drávafok utcában kínálom saját tulajdonban lévő, emeleti szinten található albérletem egyik 10 nm-es szobáját bérlésre.

Ez a környék csöndes, csak is családi házakból áll, így ezen a részen elsősorban kisgyermekes családok vagy nyugdíjasok élnek. Az ilyen albérleti lehetőségeket meg kell ragadni és nem adódik sűrűn ilyen lehetőség, mivel senki sem adja ki szívesen saját lakását. Ennek az ingatlannak az esetében a tulajdonos még csak a környéken sem lakik, így az ott élők nem nagyon számíthatnak rendszeres ellenőrzésre. Jelengele a nagy, 120 nm-es lakásban, annak már három foglalt szobájában fiatalok laknak, akik 28 és 37 év közöttiek.

Mindegyikük megbízható, rendszeres jövedelemmel rendelkező személyek, akik jól ismerik a környéket és bizonyára mindenben szívesen segítenek az újonnan beköltözőnek. A hirdetésben szereplő szoba 10 nm, így abba is csak egy fő beköltözését szeretnénk vállalni, hiszen úgy gondoljuk, hogy egy ekkora terület, így lehet kényelmes otthon. Benne elhelyeztünk egy kis polcos szekrényt, komódot, asztalt, beépített szekrényt és egy kényelmes ágyat. A konyha és a fürdőszoba a bérlők között megosztva használandó, ahogy a konyhából nyíló erkély is.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!