Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Drágfy köz 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: gázlap, sütő, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében, 3 lakásos társasházban, 13 nm-es szoba kiadó.

A Budapest 19. kerülete egy olyan külső kerülete a Fővárosnak, amelynek utcái csöndesek, kisvárosi hangulattal bírnak, mégis központibb résznek mondható, akár a közlekedését, akár a benne található üzletek számát tekintve. Az ingatlantól 2 km-es távolságon belül elérhető a Nagykörösi út, a Ferihegyi repülőtérre vezető út, a Határ út és az Üllői út is. Ezeken az utakon az albérlethez elég közel megtalálható rendszeres busz, metró, villamos és hév járatok is. Üzleteik közül csak néhányat kiemelve: Aldi, Interspar, Shopmark, Lidl, Kispesti piac, KÖKI Terminál. A közvetlen környező utcákban pedig fagyizó, vendéglő, piac, számos iskola és kisebb élelmiszerboltok is fellelhetők.

A 70nm-es lakásban, 3 hálószoba, egy amerikai konyha és egy fürdőszoba található. A hálókon kívül mindegyik helyiség közös a lakók között, akik felelnek is azok rendbentartásáért és az abban berendezett bútorok épségéért. A takarítást a jelenleg ott élők, rendszer alapján megosztják egymás között.

Minden helyiség gépesített, bútorozott, teljes felszereléssel áll az ott élők rendelkezésére.

A fürdőszoba zuhanyzós és a wc-vel egy légtérben van, míg a konyha az étkezővel közös és a nappalitól csak egy boltív választja el, így ez az ingatlan legnagyobb szobája, ami egyben a központi terület is, ami remek helyszín egy közös vacsorához, vagy csak egy kisebb családi összejövetelhez is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!