Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Donáti utca 20-22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.13  nmGépek: rezsó, mikró, légkondi, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda legszebb, első kerületében található 3 emeletes társasházban kiadó egy 13 nm-es szoba.

Az épület legfelső, harmadik emeletén rejlik ez a 75 nm-es aranyos kis lakás, ami összesen három hálóból, konyhából és fürdőből áll. Az alapterületnek köszönhetően, minden helyiség normál méretű, a szobák is egy fő részére kényelmes, igényes otthont biztosítanak. Az albérlet lakói diákok, a nem messze található egyetem hallgatói. Az iskola mellett rendszeresen eljárnak dolgozni és ami ezen kívül megmarad szabadidejük a legtöbb esetben sportolással vagy szórakozással töltik.

A jelenlegi jó ingatlanon belüli hangulat megtartása érdekében elsősorban diákok jelentkezését várjuk, mivel szerintünk könnyebb az együttélés a hasonló időbeosztással élnek az együtt a lakók. A hálószobák légkondicionáltak, ággyal szekrénnyel berendezettek, zárhatóak, egymástól külön nyílóak. A konyha és a fürdőszoba mindennapi használatra felszerelt, alapvető bútorokkal, eszközökkel ellátottak. A ház szabályzata leírja, hogy az ingatlan tisztántartása a bérlők között előre megbeszélést követően saját feladat, melyekről a többi lakó köteles gondoskodni, hogy az állapot fennmaradjon.

Bérleti szerződéseink csak hosszú távra szólnak, amiben benne van, hogy kisállat, gyermek nem hozható, illetve egy hó kaució letétele szükséges. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve elég központi, számos látnivalóval, üzlettel és tömegközlekedési eszköz útvonalával körbevett.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!