Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Domoszló köz 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mosogatógép, kávéfőző, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:
Az Óbudai Testvérhegyen kiadó egy 13 nm-es szoba, azonnali költözéssel, saját erkély résszel.

A 90 nm-es lakás egy kétlakásos családi ház földszinti ingatlanja, ami inkább magasföldszintnek mondható, hiszen az épület alatt pince került kialakításra. Az ingatlan központja egy hatalmas konyha, amiben minden, a konyha esetében felmerülhető eszköz és gép megtalálható. Ugyanitt a helyet kihasználva elhelyeztük a hatszemélyes étkezőt, amit igénybe véve az összes bérlő egyidejűleg tud, adott helyen étkezni. A fürdőt is megosztva használhatják, ahol zuhanykabin, wc, mosdó, mosdószekrény, fiókos tároló található.

A kiadó szoba 13 nm-ében a helyspórolás végett, tolóajtós ruhásszekrény, kétszemélyes ágy, íróasztal, szék és éjjeliszekrény bútorokat rejt, amik mellett egy saját használatú erkély is megtalálható. Mivel ehhez az egy szobához jár erkély, így ez egy minimálisan megnövelt, összesen 85.000 forintos bérleti díjért cserébe használható. A másik három lány, hasonló felszereltségű és méretű hálókat használ, de Ők az említett módon, kicsit kevesebb, havi összegért cserébe. Az épület összközműves, aminek a pincéje, a kuka tárolói és az udvar része az összes épületben lakó által használható.

 

Budapesten olcsó kiadó szobák: Weboldalunkon széles választékban kínálunk pénztárcabarát szobákat, amelyek ideálisak azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek. Szilárdan elkötelezettek vagyunk amellett, hogy csak megbízható és minőségi szálláslehetőségeket kínáljunk, így nálunk biztonságban érezheted magad, miközben olcsó kiadó szobát keresel Budapest szívében. Válaszd weboldalunkat a megfizethető, mégis gondosan ellenőrzött és hosszú távú lakhatási lehetőségekért.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!