Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Domaháza utca 14b

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja:85 .000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.9 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő, mikró, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Az M3 bevezető szakaszáról nyíló, Szerencs utcába torkolló Domaháza utcában fekszik ez a csodás házikó, melynek 3 szobája van, amelyekből ez az utolsó, még üres várja új lakóját.

Pár utcára innen megtalálható a Pólus Center, Asia Center, ami remek kikapcsolódást nyújt, hiszen üzletekkel, mozival, étkezdékkel, szervizekkel várja az érdeklődőket. Ezeken kívül még az M3 bevezetőn keresztül hamar elérhető pestnek a Hősök tere része, a Városliget, amik szomszédjában remek vendéglők, cirkusz, állatkert is várja a kedves látogatókat. Az Andrássy útról vagy a Hungária körútról pedig pillanatok alatt elérhető a belváros, vagy akár Pest több külkerülete is.

A lakás összesen 105nm, amiben egy rendkívül tágas, világos, jól felszerelt konyha áll a bérlők használatára, illetve az úgyszintén tágas fürdőszobák is remek tágas terekkel rendelkeznek, ahol kényelmes használatot biztosítanak a bennük megtalálható wc-hez, zuhanyzókhoz, mosdókhoz, mosógéphez is. Minden közösen használandó helyet próbáltunk minél több pakolós szekrénnyel ellátni, amiknek köszönhetően mindenki elhelyezheti bennük, a számukra nélkülözhetetlen személyes tárgyait.

A hálószobák is bútorozottak, bennük ágy, szekrény, asztal kapott helyet.

Mivel jelenleg női bérlők élnek az ingatlanban, elsősorban női érdeklődők jelentkezését várjuk, ezzel is segítve a mindennapok könnyebbségét.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!