Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Döbröntei utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 120.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2  fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18  nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest budai oldalának belvárosában kínálok bérlésre, egy nagyobb, 18 négyzetméteres szobát, ami teljesen bútorozva áll az új lakói rendelkezésére. Az ingatlan, az I. kerületben található, annak is az Erzsébet hídhoz közeli részén, ahol a Döbrentei tér is fellelhető.

Egy 1+1 emelettel rendelkező épületben van ez a közel 95 négyzetméteres lakás, ahol az első emeleten terül el. Benne három hálószoba, amik közül kettő már foglalt és a közös területek találhatóak, amik ennek a lakásnak az esetében egy tágas, gépekkel és eszközökkel felszerelt konyhát, ami egyben a nappali és étkező is, illetve a kettő darab fürdőszoba értendő. Az egyik fürdőszobában kád+WC van, a másikban pedig zuhanyzó+WC lett kialakítva. A jelenleg három lakó számára otthont jelentő ingatlan szobáit 120.000Ft-ért lehet kivenni, amihez a fix díjon felül egy megközelítőleges havi rezsi összeg is hozzá csapódik, ami ebben a lakásban 25.000Ft.

A kiadó szoba 18 nm, amiben nagyobb ágy és egy teljes falat eltakaró beépített szekrény található. A háló azonnal költözhető, igény esetén párok részére is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!