Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Döbröntei utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: Mikró, mosógép, klíma, sütő, főzőlap, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületben szoba kiadó

Buda 1. kerületében a Krisztina körúttól, az Attila úttól és a Rakparttól mindössze 3 perc sétára található, Döbröntei utcában fekvő 3 emeletes társasház 2. emeletén elhelyezkedő 2 szobás lakásom egyik felújított szobája kiadó.

A kerület elsősorban a látványosságairól híres, de a jó közlekedést sem szabad elhanyagolni. Ezen a részen buszok és villamosok igénybe vehetőek, melyek segítségével nemcsak Budán, de Pesten is minden könnyen elérhető.

Az ingatlan közelében a Döbröntei tér, Erzsébet királyné szobra, Szent Gellért szobor, A Rudas Gyógyfürdő és Uszoda, Semmelweis Orvostörténeti Múzeum és a Várkert Bazár azok, melyek akár a mindennapi látogatásra is alkalmas. A mindennapok könnyebbségére gyors elérést biztosítanak a közeli éttermek, bárok, vendéglők, kávézók, Kitchen bár is. A Duna Part közelségének hála hiába Buda nyüzsgő része a kikapcsolódás, az ebből való elrugaszkodás pár perc sétával megoldható.

Az épületen belül lift nem áll rendelkezésre, de egy gyönyörűen rendbentartott folyosón, amely nem csak a lakáshoz való eljutásban segít, de apróbbtágyak tárolásásra is alkalmas, amennyiben ezek nem akadályozzák az ott átmenő forgalmat.

A két szobájából jelenleg csak az egyik üres, de oda, akár párok is beköltözhetnek. MInden helyisége bútorozott, gépesített, melyek kiválasztásakor szem előtt tartottuk az alacsony fogyasztást, stílusos megjelenést.

Ha úgy érzi, hogy stílusban és elhelyezkedés szempontjából is megfelelő az Ön számára ez az ingatlan, kérem jöjjön tekintse meg személyesen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!