Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dob utca 82.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: mosógép, sütő, főzőlap, kenyérpirító, kávéfőző, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest VII. kerületében kiadó, egy 13 nm-es szoba, akár pároknak is.

A főváros egyik központibb kerülete a 7., amiben számos bolt, szolgáltató székhely, irodaház található, illetve a közlekedése is kimagaslóan jó. Az ingatlan utcáját az Andrássy út, az Erzsébet körút, illetve a Rákóczi út öleli körbe, amelyeken villamos, busz, metró közlekedési eszközök valamelyike mindig megtalálható. Ezeket az utakat el sem kell érni abban az esetben ha egészségügyi ellátásra lenne szüksége valakinek vagy ebédet szeretne rendelni, apróbb háztartásba szükséges eszközöket vagy ételt szeretne vásárolni, esetleg kikapcsolódásra alkalmas helyszínt keresne, ügyet intézne kormányablakban, postán vagy csak szépségstúdióba vagy fodrászhoz szeretne eljutni.

A háromemeletes, régi építésű, ámde jó állapotú épület második emeletén található az albérlet, amiben két wc, fürdő, konyha és 4 hálószoba kaptak helyet. Ezek mindegyike berendezett, gépesített. Az elmúlt évek folyamán bizonyos időközönként apróbb felújításokon esett át.

A fürdőszobák burkolását két éve csináltattuk, az elektronikákat folyamatosan az elmúlt egy évben modernekre cseréltük. A bútorok esetében sem vártuk meg a teljes amortizációt, mindig idő előtt stílusos, kényelmes, jól funkcionálókra cseréltük. A hálókben ezeknek megfelelő íróasztal, ágy, szekrény került elhelyezésre. Amennyiben megtetszett a hirdetés keressen bizalommal az elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!