Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Diósgyőri utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Tűzhely, hűtő, mikró, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerbe szoba kiadó.

A 10. kerület Óhegy részén a Gyömrői útról nyíló Diósgyőri utcában található, kétgenerációs családi ház egyik szobája kiadó. A környék leginkább a munka orientált emberek kedvence, hiszen a rengeteg gyár található a környéken, de Pest bármely más kerületeiben dolgozó emberek számára is kevés időráfordítást igényel a rendszeres munkába járás. Ha valaki nem rendelkezik személygépjárművel a környéken sűrű menetrenddel járó buszok legalább olyan jó időt futnak. Ha bérlőink közül valaki mégis rendelkezik autóval azt a ház előtt nyugodtan parkoltathatja, hiszen a kerület ezen utcájában a parkolás ingyenes és a környék is biztonságos.

Pár megállóra az épülettől Sportliget, Újhegyi Uszoda -és Strandfürdő, focipálya, Óhegy park, kosárlabda csarnok, Stadionok, KÖKI Terminál és a Kispesti Uszoda és piac is megtalálható.

A ház 2015-ben kétgenerációs házzá alakítva, aminek köszönhetően 4 külön nyíló, zárható szoba került kialakításra. Ezekben jelenleg 1 fő lány és 2 fő fiú él, akik 27 és 37 év közötti koruak. Ezekkel a személyekkel kell osztoznia a következő bérlőnknek, a káddal wc-vel felszerelt fürdőszobán, illetve a legújabb gépekkel felszerelt konyhán. A szoba, amely akár azonnal beköltözhető 15 nm-es, ahová bútort nem kell magával hoznia az illetőnek, hiszen ággyal, szekrénnyel bútorozott.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!