Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Diósgyőri utca 15.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.10 nmGépek: tűzhely, mikró, hűtő, mosógép, páraelszívó
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest tizedik kerületében, Kőbányán szoba kiadó.

A városrész egyik frekventált területén található ingatlanba egy magára adó, fix jövedelmemmel rendelkező, konszolidált albérlőt keresünk. Az ingatlan egy viszonylag csendes utcában található. Minden fellelhető a környéken, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen. Például egy bevásárlás, amit a közeben található spar, vagy a Szuper Diszkont, illetve a központban sorakozó kínai boltok biztosítanak.

Az aktív kikapcsolódásra is van lehetőség, az itt elhelyezkedő Óhegy parknak, vagy Éppen a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnoknak köszönhetően. De a kulináris élvezeteknek is megfelelő hátteret biztosít többek között a Torockó vendéglő, illetve a Zila vendéglő is. A lakás egy három emeletes téglaház második emeletén található, egy nem túl nagy, 55nm-es ingatlan. Mégis a körültekintő berendezésnek köszönhetően nagynak tűnik az összhatás.

A konyha, ami egyben az ebédlő is, minden igényt kielégít gépesítés szempontjából. Található itt egy elektromos tűzhely, egy ugyancsak elektromos sütő, mikró, egy páraelszívó és egy hűtőgép. A fürdőben beépített zuhanykabin, wc, kézmosó, mosógép és egy bidé van elhelyezve. A szoba egy 10 nm-es, bútorozott helység, ami alatt egy normál méretű, 140×200-as ágyat, egy akasztós szekrényt, egy éjjeli szekrényt és egy íróasztalt székkel értünk.

A közös helységeket egy fiatal férfi használja még, aki sajátságos időbeosztásának köszönhetően nem nagyon tartózkodik a lakásban. Ő a közeli Richter Gedeon Gyógyszergyárban talált munkát és három műszakban dolgozik.

Ha tetszik hirdetésünk és érdeklik a részletek, kérjük jelezzen elérhetőségeink valamelyikén!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!