Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Diófa utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, mosó, szárítógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 16. kerületében, annak egy kisvárosiasabb családi házakkal végig tűzdelt, csendes, kis utcájában található, 100 nm-es alsó szinttel rendelkező lakás egyik 16 nm-es szobája kiadó.

Az ingatlan utcája csöndes, zöldekkel rendelkező, gyér forgalmú, otthonos, barátságos hangulatú, melynek lakói normális, barátságos emberek. A Centenáriumi lakótelep az utca végén kezdődik, ahol számos üzlet, terek, iskolák találhatóak. Az oda vezető úton útba esik egy buszmegálló, mely a Budapesti úton halad végig, ahonnan pár megállóra a Kerepesi útig lehet eljutni. A Rákosi úton járnak  úgyszintén rendszeresen buszok, ami az Örs Vezér térig is átszállás nélkül biztosítja az utat.

Ez a Szlovák útról indul, ahol úgyszintén számos üzlet található, így a belvárosba csak különleges igények esetén kell utazni. A környező utcákban pizzéria, templom, patika, CBA príma, Nemzeti Dohánybolt, lottózó, benzinkút, háziorvos és a Havashalom park is fellelhető. A három szobás albérletben tágas, tiszta, bútorozott, gépesített, teljesen berendezett helyiségek találhatóak, melyek közül a jelenleg ott élő két fiatal hölggyel a közösen használandó, mellékhelyiség, konyha, fürdőszoba részeken kell osztozni.

A hálószobák a mozgástér megtartása érdekében, tolóajtós, hatalmas gardróbokkal bútorozott, illetve nagy, 200×200-as ágyakat alkalmaz. Ennek a benrendezésnek kösönhetően, akár 2 fő részére is kényelmes otthont biztosít, így annak megfelelően várjuk a jelentkezését.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!