Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dezső utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: TV, hűtő, gázlap, sütő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budán, az első kerületben szoba kiadó!

A főváros legkedveltebb, látványosságokban gazdag, központi kerületében, Buda belvárosában található ez a nagy telekkel rendelkező társasház, ami 3 lakást foglal magában.

Mindegyik lakás tágas, több szobával rendelkező ingatlan. Ezek közül viszont csak egy funkcionál albérlet ként, amit egyben nem is lehet bérelni, csakis a szobáit külön. A nagy telek ugyan elkerített, rendszeresen gondozott kertbe kisebb összejövetelek vagy reggeli kávézások kivételével másra nem használható. Ez alatt értendő, autó beállásra lehetőség nincs, nagyobb tárgyak tárolása nem megengedett, ez alól kivétel bicikli, roller és egyéb hasonló méretű közlekedési eszközök.

A környéken elég ritka, hogy egy utca ilyen csöndes legyen és többnyire ennyi parkolóval rendelkezzen, ezért ritka alkalmak egyike, hogy innen lakhatásra alkalmas albérlet került a piacra. Ha a reggeli futásokat az ember nem szereti az utcán végezni, akkor a közeli Naphegy tér remek választás lehet. Az ingatlan az otthoni munkára vagy tanulásra is remek helyszín szobái világosak, csendesek, íróasztallal, szekrénnyel, ággyal berendezettek. A közös élet megkönnyítése érdekében ritka két fürdőszobás elrendezéssel és egy központi étkezővel egybekötött konyhával áll a lakók rendelkezésére. Minden helyiségét az ízlésesség és praktika jegyében rendeztünk be, ezzel is a lakók érdekeit szem előtt tartva.

Személyes megtekintés érdekében hívjon a megadott telefonszámon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!