Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dessewffy Arisztid utca 88.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2főLakótársak: 3 fő lány,0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében, Pest M3 bevezető szakasza mellett, egy tágas, 20nm-es szoba megüresedett. A környék hiába Pesten belül van, nem egy zajos, igen gyér forgalmú környék, ahol az itt élők is nagyon kedvesek, közvetlenek. Leginkább családi házak jellemzőek a környékre, vagy egy, két társasház is megtalálható. Leginkább törzsgyökeres környékbeliek élnek itt, hiszen kényelmes számukra, hogy nem a belvárosi nyüzsgő közepén élnek, mégis minden elérhető közelségben van. Ilyen például a közértek sokasága, vagy a pékség, hentes, zöldséges, kozmetika, szolárium, posta, kormányablak, hivatalok gyors elérhetősége is. Rendkívül sok előnye közé sorolható a remek közlekedés is, amit buszok, vagy nem messze a metró képében megjelenített.

Az ingatlan nagy, 145nm alapterületével, egy két lakásos társasház alsó szintjén található, ami tágas, világos, jó elosztással rendelkezik. Az elmúlt években nagyon sok apróbb felújítást végeztünk rajta, aminek köszönhetően a fenntartási költsége is csökkent , na meg az otthonossága is sokat változott. Berendezése alkalmával próbáltunk a stílusosan, praktikusan bútorozni, ami a képek által is látható eredménnyel, sikeresen elkészült.

Az ingatlan 4 szobájából háromban már laknak, pontosan 3 fő lány, akik a a kerületen belül dolgoznak. Van köztük eladó, vállalkozó, illetve állatgondozó is. korban 27 és 34 év közöttiek, így nem feltétel, de elsődlegesen korban hozzájuk közel állók jelentkezését várjuk.

Az ingatlan minden része bútorozott, ami a hálók esetében ágyat, szekrényt és asztalt jelent, míg a konyha esetében teljes felszerelést, amin felül egy 4 fő részére megfelelő étkezőasztalt is.

A szoba, következő hónap elején költözhető, bérléséhez egy havi bérleti díj és egy havi kaució szükséges.

Állat és gyermek nem hozható, a dohányzás pedig épületen kívül megengedett.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!