Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dessewffy Arisztid utca 84.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros pesti oldalán két szobával rendelkező családi ház nagyobb, 16 nm-es hálója bútorozva, azonnal költözhető állapotban kiadó.

A 62 nm-es ingatlan társ albérletként működik, ami annyit jelent, hogy szobáit külön szerződéssel tudjuk, az azt kivenni vágyók rendelkezésére bocsátani. Ezek a szerződések 12 hónapra szólnak, ami idő alatt havi 80.000 Ft bérleti díj megfizetése szükséges. Mindkét szoba esetében van lehetőség 2 személy beköltözésére, amivel a másik hálóban élők éltek is, így abba egy fiatal pár költözött be nemrég. Ebbe a 16nm-es hálóba már megtalálható, a következő bérlők számára biztosított ágy, szekrény bútorok.

Amin osztoznak az itt bérlő személyek, az a konyha, ami egyben nappali és étkező is, illetve a fürdőszoba, ami zuhanyzós, WC-s. Konyhája, nappalija gépesített, ami egyben a legnagyobb alapterületű helyiség. A házhoz tartozó kert több, mint 400 nm, ami elegendő egy autó parkolására és a rajta megtalálható, zárható tárolók helyszínéül. Pár házzal feljebb található a legközelebbi élelmiszerbolt, illetve a legközelebbi buszmegálló, ahol a 124-es járat közlekedik. Közelben még orvosi rendelő, illetve gyógyszertár.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!