Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dessewffy Arisztid utca 80.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 92.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: mosógép, hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a 15. kerületben!

Az M3 bevezető, 15. kerületi részétől nem messze kiadó egy 75 nm-es családi ház, egyik 15 nm-es szobája. A szoba teljesen bútorozott állapotában bérelhető, havi 92.000 forintos bérleti összegért. A bérleti összeg mellett még havonta számolnia kell az új beköltözőnek egy megközelítőleges 28.000 forintos rezsi költséggel is, ami magában foglalja a közös költség, víz, gáz díjakat. A kiadón szobán kívül még kettő darab hálót, konyhát és fürdőszobűt rejt az ingatlan. Az utóbbi két helyiséget közösen kell használni a már itt élő, két fő hölgy bérlőnkkel.

A konyha nagyobb méretű, világos helyiség, ahol a mindennapokhoz szükséges gépeket, elektronikákat, eszközöket elhelyeztük. Fürdőszobája kádas, a wc-vel egy légtér és itt található a mosógép is. A kiadó szoba 15 nm-es, amelyben 90×200-as ágy, íróasztal székkel, nagyobb, fiókos komód és kettő darab ruhaakasztó található, szerződéskötést követően, akár azonnal birtokba vehető. A szerződés megkötésekor egy havi bérleti díjjal megegyező, kaució részünkre való letétele szükséges.

Amennyiben hirdetésünk alapján megtetszett Önnek kiadó szobánk, kérjük keressen minket mihamarabb elérhetőségeink egyikén.

Szoba kiadó Budapest: Weboldalunkon számos lehetőség közül választhatsz, legyen szó a város pezsgő központjáról vagy a nyugodtabb környékekről. Gondosan ellenőrzött szobáink biztosítják a megbízhatóságot és a kényelmet, így nyugodtan élvezheted budapesti tartózkodásodat. Böngéssz kínálatunkban, ahol biztosan megtalálod azt, ami minden szükségletedet kielégíti.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!