Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Derzsi utca 35.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: Mosógép, sütő, gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Albertfalván szoba kiadó!

Budapest 11. kerületében jól frekventált helyen sorházi ház szobája kiadó. Az ingatlant körülvevő utcák csöndes, nyugodt részei a kerületnek, hiszen a 2 utcára fekvő Szerémi úton megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges lehet. Ilyen például: Coop, kisebb szakszervizek, kifőzdék, patika, kormányablak, szupermarket, benzinkút, uszoda, lidl, nem messze OBI, Savoya Park, pepco, kfc, auchan.

Ha kikapcsolódásra kerül a sor, mindössze 5 perc sétára megközelíthető a Duna part, mely remek lehetőség erre a célra, illetve pár megállóra szebbnél-szebb parkok, Gellért-hegy és a Budai első kerület összes látványossága.

Közlekedés tekintetében a Szerémi út közelsége rendkívül szerencsés az itt élők számára, hiszen annak vonalán a rendszeres buszjáratok dinamikus utazást biztosítanak.

A 130 nm-es lakásban 4 db hálószoba rejlik, melyek mindegyike körülbelül 20 négyzetmétert foglal el. Nemcsak a szobák, hanem a közös területek is modern, stílusos berendezéssel ellátottak, energiatakarékos gépekkel és tágas terekkel rendelkeznek. Amit minden bérlő ugyanannyi joggal használ ingatlanon belül az a zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és a nappalival étkezővel egybekötött konyha. Ezek berendezésüket tekintve a mindennapi használatra alkalmasak. A háló, mely 2 fő fogadására is alkalmas, hatalmas, tolóajtós gardróbbal, 2 fős íróasztallal és 2 db 90×200-as ággyal rendelkezik. Igény esetén, megbeszélést követően, berendezése variálható.

Ha szeretné ezt a fiatalos szobát személyesen is megtekinteni, kérem jelezze a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!