Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Derkovits utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3m alatti/feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz,  gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: gázlap, sütő, hűtő, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest budai részén, Németvölgy kellős közepén szoba kiadó.

Buda központjától nem messze a Mom parktól mindössze 2 perc sétára megtalálható kétlakásos sorházi ingatlanom, mely mindkét lakása albérletként üzemel. Mindkét lakásban 3-3 szoba került külön kiadásra, melyek közül csak a földszintiben történt üresedés. Ez a lakás annyiból kényelmesebb mint a másik, hogy kettő fürdőszobával is rendelkezik, mely 3 lakó részére teljesen kényelmes együttélést biztosít. Mind a két fürdőszoba zuhanyzós és wc-s is egyben, a kényelem fokozásáért törölközőszárítókat is elhelyeztünk bennük. Amin még a lakóknak osztozniuk kell az a nappali, ahol asztalok, székek, kanapé és szekrény található, illetve a konyha. A konyha méreteit tekintve a szabványtól eltérő, ezért egyedi bútorokkal és akár két fő egyidejű tevékenységének megfelelő mozgástérrel is rendelkezik.

A szobákat próbáltuk úgy berendezni, hogy azok mindegyikébe akár párok is beköltözhessenek és a jelenleg már üres akár már azonnal költözhető háló is pont ilyen. AMiben ez megnyilvánul: egy faltól falig érő hatalmas gardróbszekrény, illetve 2 db 90×200-as ágy.

Az ingatlanban a dohányzás, kisállat tartás nem megengedett. Olyan bérlőt/bérlőket szeretnénk a már jelenleg is ott élő két fiatalember mellé beköltöztetni, akik hozzájuk hasonlóan rendszeretőek, megbízhatóak, káros szenvedélyektől mentes személyek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!