Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Derkovits utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 22.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: sütő, gázlap, hűtő, mosógép, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A XII. kerületi Derkovits utcában kiadó, egy 10 négyzetméteres szoba, amit csak bútorozva, kifejezetten egyedül költözőknek adnánk ki. Havi 92.000 Ft-os össz költséggel használható, egy közösen kialkudott, mindenkinek megfelelő, de minimum 6 hónapra szóló szerződéssel.

A lakásban nem egyedül élne a beköltöző, mert már jelenleg is 2 személy használja, az általuk bérelt hálót, illetve az albérlet közösnek nyilvánított helyiségeit, ami ebben az ingatlanban egy kádas, WC-vel rendelkező fürdőszoba és egy szintén tágas, világos, teljesen felszerelt konyha. Ezek mellett a szobákat, az azokat bérlők használhatják, de azt kizárólagosan.

Az ingatlan összközműves, otthonos, ami mellett fiatalos megjelenésű, 75 négyzetméteres. Társasházi, amin belül a földszinten megtalálható. Az emeleti részen élők és a közvetlen szomszédok is kedves, környezetükre tiszta személyek.

Az épülethez, a pince részen, lakásonként 1-1 garázs is ki lett alakítva, amit az albérletben élők nem használnak ki, így az új beköltöző számára még fennáll a lehetőség.

A MOM park mindössze egy igen gyors gyalog úttal elérhető, amiben számos üzlet áll rendelkezésre. A parktól szintén nem messze a Gesztenyés kert van, ami szabadtéri programok helyszínéül tökéletes választás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!