Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Derkovits Gyula utca 10.

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő, wc
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 3  fő lány,0  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.9 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. Kerületében a Gyömrői es a Üllői út között félúton helyezkedik el a Derkovits Gyula utcában lévő társasházam egyik kisebb szobája meg üresedett. A KÖKI terminal csak egy megállóra, ahol a napi bevásárlást az egyedi ruhákat a kötelező kozmetikát, irodaszereket, bármit, ami a szem szájnak ingere megtalál az ember. Viszont ennek közelsége sem jelenti azt, hogy az éjszakák a forgalomtól zajosak lennének hiszen ezen az utcán leginkább azok haladnak el, akik a közelben laknak melynek köszönhetően a gyér forgalom biztonságosabb mindennapokat eredményez. A belvárosba jutáshoz mindössze 20 perc utazás szükséges, aki nem nagy ár azért cserebe hol a kevésbé zsúfolt közterületen élhet. A lakás 90m2 alapterületé 4 hálót egy fürdőszobát egy konyhát es egy mellékhelyiséget rejt.

 

Az ingatlan hálószobai frissen festettek es a bútorok legtöbbje is újonnan vásárolt. Jelenlegi bérlői 3 fő lány, akik kerületen belül folyamatos munkaviszonnyal rendelkeznek. Korban 24 es 24 év közöttiek, akik rendkívül jó hangulattal élik mindennapjaikat. A legtöbb szabadidejüket közösen a ház rendben tartásával, illetve rendszeres sportolással töltik.

A konyha az étkezővel közös helyiségben van, amely lehetővé teszi a rendszeres kisebb összejövetelek tartását. Ezen felül minden konyhai kis es nagy géppel felszerelt melyek a mindennapi használatot könnyítik.

A fürdőszobában egy nagy kád, wc, mosdó, polcok es mosógép lett berendezve. A halok ablakai a szomszéd épületre néznek, de ettől függetlenül világosok, aggyal, szekrénnyel, asztallal bútorozottak.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!