Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dembinszky utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.500 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Tűzhely, mosógép, 2 db hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében a Kerepesi és az Andrássy út között félúton Dembinszky utcában fekszik egy kétemeletes társasház, amelynek a második egyben legfelső szintjén fellelhető az albérlet, amiben egy nagy 20 nm-es szoba kiadó.

3 utca távolságra található a fent említett két forgalmasabb út, illetve a Dózsa György út is, amelynek túlsó oldalán a Hősök tere, a Városliget, a Széchényi fürdő, a Fővárosi Állatkert, a Szépművészeti Múzeum és a Honvédkórház is megtalálható. Annak közvetlen közelében a Kacsóh Pongrácz út felüljárója helyezkedik el, melyről az M3 bevezető és a Hungária körút is elérhető.

Az ingatlan közvetlen közelében Spar, Kebab étterem, Péterfy Kórház és Lidl található, melyek a mindennapi szükségletek kielégítésére tökéletesen megfelelnek.

Az épület rendszeresen karbantartott, tiszta udvarral, lépcsőházzal rendelkezik. Az itt élő családok, mind saját tulajdonú ingatlanokban laknak, így különösen figyelnek annak tisztaságára, éppségére.

Az albérlet összesen 125 négyzetméter, amiben 4 szoba található, ezek közül pedig jelenleg is foglalt, azokban 3 fő lány él. Korban 27 és 36 év közöttiek, akik a szomszédos kerületekben alkalmazotti beosztásban dolgoznak. A 4 háló közül az egyik legnagyobb 20 négyzetméter alapterülettel rendelkező van azonnal költözhető állapotban, mely alkalmával csak a személyes holmijait kell magával hoznia, hiszen teljesen bútorozott. Ezen felül zuhanyzós, wc-s fürdőszoba és 8 fős étkezővel, gépekkel berendezett konyha található még az ingatlanba, amelyeket a bérlők közösen használnak.

További információ érdekében keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!