Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Deák Ferenc u. 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, kávéfőző, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A19. kerületi Deák Ferenc utcában megtalálható, közös udvaros lakásom egyik szobájába keresem, új környezetére igényes, gyerekkel, kisállattal nem rendelkező, mégis rendszeres jövedelemmel bíró új bérlőmet.

Az elmúlt évek folyamán, mióta az ingatlan albérletként működik, csak és kizárólag minimum egy éves időintervallummal kötöttük szerződéseinket. Ezen a jövőben sem szeretnénk változtatni, ezért olyan bérlőt keresnénk, aki tudja vállalni a szerződésben foglaltakat. Olyat aki tud közösségben élni, a már ott élő 21 éves hölggyel, illetve a 22 éves fiatalemberrel. Velük osztozni kellene a lakáson belül megtalálható gépesített, bútorozott konyhán, ami a mindennapi használathoz elengedhetetlen eszközökkel ellátott, illetve a fürdőszobán, ami egy jól szellőztethető, wc-vel egybekötött, zuhanyzós helyiség. A szobák világosak, ablakaik redőnyösek, minimálisan bútorozottak. A minimálisan alatt értem, a lakhatáshoz elengedhetetlen legfőbb bútorokat, például ágy, szekrény, illetve íróasztal. Természetesen tudunk még felajánlani bútorokat, akinek szüksége van rá, ágyneműt és apróbb elektronikákat is biztosítunk.

Udvaron belül lakik egy idősebb néni, aki  a kiskutyájával él, egy fiatal pár, akik első közös albérletükben élnek, és egy egyedül élő fiatalember, aki nemzetközi kamionosként dolgozik. Az udvar biztonságos, zárt tér, az ott élők barátságosak, a környezet tiszta. Személyes megtekintése előre egyeztetett időpontban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!