Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Deák Ferenc u. 14

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.14 nmGépek: tűzhely, hűtő, mikró, ventilátor
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében, a Deák utcában fekvő egyik társasház emeleti szobája kiadó. Az épület környéke tökéletes a közlekedést figyelembe véve, mivel rövid utazásokra ad lehetőséget, amennyiben a belvárosban, vagy az Üllői út vonzáskörzetébe szeretne eljutni. Leginkább a busz, illetve a villamos a legjobb választás, hiszen ezekkel olyan 30 perc alatt Pest elég sok része megközelíthető.

A közelben hentes, kozmetika, szolárium, pékség, zöldséges, illetve autósbolt, sportbolt, ital nagykereskedés, Aldi is megtalálható.

Az épület emeletén fekszik a lakás, amiben a saját kis, 70nm alapterületével, azon belül pedig a 3 szobájával, konyhájával, fürdőjével áll a bérlők rendelkezésére.

Mivel az egész ingatlan bútorozott, így a lakóknak csak vigyázniuk kell azokra, illetve, amennyiben szeretnék, bővíteni.

A hirdetésben szereplő szobán kívüli 2 szobában már él két férfi, akik 32, 35 évesek és tisztességes, nyugodt, megbízható személyek.

Velük közösen kellene az új lakónak a konyhát, mely gépesített, ezalatt értem a tűzhely, hűtő, mikró, ventilátor berendezéseket, illetve a fürdőszobán, amiben épített zuhanyzó, mosdó, wc található.

A szobákban ágy, szekrénysor, éjjeliszekrény és asztal székkel került berendezésre, amiknek köszönhetően és persze annak a ténynek, hogy az előző lakó már kiköltözött, akár azonnal birtokba is vehető.

További információért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!