Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Datolya utca 6.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max.1  főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.12 nmGépek: tűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, porszívó, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 16. kerületében, a Csömörre vezető Kerepesi út közelében található Datolya úton fekvő társasházba megüresedett, egy 12nm-es szoba. Az ingatlan saját udvarral rendelkezik, de ettől független állat nem hozható. Az udvart ugyanis az épület lakói közösen használják, mely 2 lakás bérlőit jelenti. Mindkét lakásban a szobák kiadóak, így összesen ebben a lakásban egy bérlő él jelenleg, aki egy 34 éves fiatalember. Ő a közeli SPAR alkalmazottja, már elég régóta.

Az épület környékén sok lakótelep található, mégsem áll fent ennek esetében a lakótelepi nyüzsgő élet hangulata, ugyanis ez az utca csakis családi, vagy társasházakkal teli része a kerületnek.

Közlekedésileg kiemelkedő része a környéknek, hiszen itt a Veres Péter út remek tömegközlekedési járatokkal segít eljutni a belvárosba az utasoknak.

A lakás 70nm, amiben a már említett két hálószobán kívül, még egy folyosó található, melyről nyílinak a helyiségek, ami egy zuhanyzós, wc-s fürdőszoba, illetve egy gépesített konyha, amiben az étkező is helyet kapott. A gépei alatt értendő: tűzhely, hűtő, mikró, vízforraló, porszívó, míg a fürdőben a mosógép kapott helyet.

A hálószobák rengeteg tárolóval, kényelmes ággyal és irodai résszel rendelkeznek, ami akár az otthoni munkavégzésre is alkalmas.

Mivel a szoba hetek óta üres, így akár azonnal megtekinthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!