Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dankó utca 38.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: Mikró, tűzhely, mosogatógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében szoba kiadó

A Baross utcán elterülő Kálvária térről nyíló Dankó utcában megtalálható társasházi lakásom egyik szobája megüresedett. A szoba 15 nm, melynek köszönhetően akár párok költözésérebis van lehetőség.

Az első emeleti 64 nm-es kis lakás 2 szobával rendelkezik, melyek zárhatók, világos helyiségek. A lakás többi része közös területnek minősül, ami ennek a lakásnak az esetében egy fürdőkádas wc és egy amerikai konyhát jelent. A konyha egy akár vendégek fogadására alkalmas nappalit és egy akár a bérlők egyidejű közös étkezésére alkalmas 4 fős étkezőt is magába rejt.

Az albérlet minden kis szeglete bútorozott, amelyek segítik a bérlők költözését, anyagi helyzetét. A lakás fenntartási költségei is alacsonyak, ami feleződik is a jelenleg ott élő 32 éves fiatalemberrel.

Az épületen belül egy közös udvar áll a lakók rendelkezésére, melyet az itt élő nyugdíjasok napi rendszerességgel tisztán tartanak. Ezen az udvaron van lehetőség az esetleges dohányzásra, mivel az az ingatlanon belül nem megengedett.

A környéken szálloda, benzinkút, dohánybolt, húsbolt, egyetemek, iskolák, barkácsbolt, cukrászda, pékség, kozmetika és vegyi bolt is található. Közlekedés szempontjából a Baross utcán végighúzódó villamos és az ott, illetve a környéken járó buszok választhatóak.

A szoba akár azonnal költözhető, benne ágy, szekrény található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!