Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Dankó utca 22.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten szoba kiadó!

A főváros VIII. kerületében, azonnali költözéssel bérelhető, egy 12 nm alapterületű szoba.

A szoba rengeteg tárolóhellyel rendelkező bútorokkal berendezett. Ágyat, alsó tárolókkal, asztalt székekkel és egy hatalmas beépített szekrényt tartalmaz. A bútorok kiválasztása során nem csak a helytakarékosságot, hanem az otthonos érzet kialakítását is szemelőtt tartottuk. Az ágy 90x200cm-es, amivel egyértelműen jeleztük, hogy csak egy fő részére szeretnénk kiadni a szobát. Az ide beköltözőnek tiszteletben kell tartania a lakásban betartandó szabályokat, ami a lakáson belüli dohányzást tiltja, illetve az állattartást.

A szerződés aláírása is elengedhetetlen, amiben 1 évre szólóan kell vállalni a bérléssel kapcsolatos feltételeket és a bérléssel kapcsolatos elvárásokat. Cserébe egy nagyon nyugodt lakóközösséget biztosítunk, illetve egy berendezett, rendszeresen karbantartott ingatlant. A másik két szobában, egy 23 éves hölgy és egy 27 éves fiatalember lakik, akikkel az étkezős konyhán, a mellékhelyiségen és az azzal azonos stílusban kialakított fürdőszobán kell osztozni.

Minden alapvető bútorokkal felszerelt, gépesített ingatlant bocsátunk a lakók rendelkezésére, melyek tisztántartása, épségének megőrzése a bérlők feladata. A környéken buszok és villamosok járnak rendszeresen, melyek közlekedési útvonalai hosszúak, Pestet átszelőek. Közelben Kálvária tér, dohánybolt, Mátyás tér és számos kis közért található.

További kérdésekre a megadott számon tudok válaszolni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!