Ársáv: 80.000 Ft felett

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csorvás utca 17.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: Gázlap, hűtő, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző, sütő, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: VanÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 15. kerületében, a Szerencs utcáról nyíló, Csorvás utcában található, kétlakásos társasház egyik szobája kiadó.

Az M3 közelségének hála, a közlekedést rendkívül jónak mondanám, hiszen autóval és az itt végig haladó buszjáratokkal a belváros rövid idő alatt elérhető. Pár utcán belül gyalog is eljuthatunk a közeli Sparba, takarékba, sörözőbe, étterembe, otpbe, postába, kormányablakba, fitness parkba, dohányboltba is. A Szentmihályi út mindössze 3 utca sétával megközelíthető, amin tovább haladva Pólus, Tesco, MC Donald’s, atm, ruhaboltok, szakszervizek is rendelkezésre állnak.

A lakás hatalmas, 130 nm alapterületű, melynek különleges, egyedi elrendezése van. Ez alatt értendő a 3 hálószoba, amikhez 1 közös fürdőszoba tartozik, illetve a szóban forgó negyedik hálószoba, melyhez privát, wc-vel rendelkező, zuhanyzós mosdó jár. A szoba alapterületéből következtettük, hogy 25 nm-es alapterülete lehetővé teszi, hogy 2 Fő kényelmesen élje itt mindennapjait. A háló padlózata laminált padló, ami egészen a fürdőszobán is átnyúlik. A konyhán viszont az ebben a szobában élőknek is osztozniuk kell, ami viszont minden alapvető elektronikával és háztartási géppel is felszerelt. A háló tartalmaz egy kényelmes ágyat, ami teljesen új matraccal ellátott, egy tolóajtós gardróbot és egy kis nappali sarkot. A szobák mindegyike zárható, a kiadó pedig rögtön a bejárattal szemben található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!