Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csörsz utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 78.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: TV, hűtő, mosógép, sütő, főzőlap, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 12. kerület új építésű társasházai közül az egyik, Csörsz utca mentén megtalálható tartalmazza ezt a 95 nm-es lakást, melynek mind a négy szobáját külön, személyre szóló szerződéssel lehet hosszú távon kivenni.

A négy hálószobából háromban laknak, azokat két lány, egy fiú bérlőink használják, régebb óta. Az általuk alkotott lakóközösség fiatalos, dinamikus, segítőkész, jókedélyű csapat. Az összes szoba bútorozva van, mindegyikbe szekrény, ágy és TV található. A fürdőszobában épített zuhany és wc található, konyhája pedig étkezőpultos, gépesített, különféle eszközökkel megjelenő, ahonnan a nappali a szomszéd irányba található, amely pihenésre és vendégek fogadására egyaránt megfelelő helyiség lehet. A nappali bútor, több tároló, TV berendezések a lakók által használhatók. Ez a rengeteg felsorolt külön rész egy 95 nm-es területen oszlik el, amiben a szobákon kívül felsoroltak közül mindegyik használható az összes lakó által. A társasházban szelektíven gyűjtik a hulladékot, ami heti kétszeri szállítással kerül ürítésre.

Az épület további 14 lakása mind saját tulajdonosa által használt, így az itt élő személyek elég ritka esetben változnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!