Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csontváry Kosztka Tivadar utca 20.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: főzőlap, mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 18. kerület Havanna telepén felépült tízemeletes panelépület, negyedik szintjén, középső lakásként megjelenő, 55 nm-es lakásom társ albérleti albérletként üzemel.

Annak két szobájából az egyik az elmúlt napok során üressé vált lakhatás tekintetében. Az előző bérlője saját lakás vásárlása okán hagyta el a szobát, több, mint 4 éves bérlést követően. A másik szobába lakó fiatal lány, szintén régebb óta él itt, aki egy hasonló célokkal rendelkező fiatal, ékszerészként dolgozó hölgy. A kiadó szoba 16 nm, ami szinte ugyanazokkal a bútorokkal berendezett, mint az említett lány szobája. Íróasztalt, ágyat és zárható gardrób helyiséget lehet megtalálni benne, amely kialakítása letisztult megjelenésű, könnyen tisztán tartható, fiatalos szoba. Konyhája könnyen szellőztethető, tágas, étkezőpultos, gépesített, használati eszközökkel felszerelt.

A fürdőszobája zuhanyzós, wc-s, mosdós és polcos. A lakás belterülete esetében minden fal fehér, padlója pedig a legtöbb esetben laminált. Mivel összközműves a panel, így a szobákra leosztott rezsi, mindössze két szoba meglétének esetében sem magas, az eddigi albérletkénti használata során, sosem haladta ez meg a 30.000 forintot havonta. A kaució 85.000,  a beköltözés akár azonnal is lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!