Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csomád utca 69.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: gázlap, sütő, kávéfőző, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

15. kerületben kiadó egy saját erkélyes 18 nm-es szoba, párok részére.

Budapest külkerületében biztonságos, gyér forgalommal rendelkező kis utcában kínálom kiadásra 70 nm-es, kétszobás lakásom egyik hálóját. Az ingatlan két lakást rejt magában, melyek közül az alsó szinten található funkcionál albérletként.

Két szobája közül ez a nagyobb, mely saját erkélyes, így, akár dohányzó párok is költözhetnek. Az ingatlanhoz közös kert is tartozik, melybe az autóval való beállás nem megengedett, viszont kisebb összejövetelek, kerti partik rendezésére tökéletes helyszín lehet. Az ingatlan rendszeresen karbantartott, közművei az elmúlt évek során korszerűsítve lettek. A felújításnak köszönhetően a belső terek stílusán is változtattunk, azok modern, fiatalos küllemet kaptak.

Az ingatlan minden ablaka kombi redőnyös, de a dekor kedvéért sötétítőket is elhelyeztünk. Jelenleg egy középkorú hölgy lakja a lakást, aki mellé korban hozzá illő fiatal párt szeretnénk beköltöztetni. Vele kell ingatlanon belül a mellékhelyiségen, a konyhán és fürdőn osztozni, melyek mindegyike gépesített, bútorozott, stílusos kialakítású. A szoba 18 nm, melyben egy hatalmas, kényelmes ágy, szekrény és éjjeliszekrények találhatóak. Az ingatlannal szemben nincsen lakóház, hiszen a rendszeres menetrenddel járó vonatok pályái húzódnak végig.

Közelben bolt, hentes, pékség megtalálható.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!