Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csíkszereda utca 49.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 18. kerületében kiadó 15 nm-es szoba, akár párok számára is.

Az albérlet egy új építésű társas, illetve családi házakkal körbevett közegben található, ahol leginkább fiatalok vagy kis családok laknak. Az épület tetőterében is egy friss házaspár lakik, akikkel a társ albérlet lakóinak csak a kerten kell osztozni.

Az épület az utca sarkán helyezkedik el, de arra járó forgalom mégis gyér, aminek köszönhetően az éjszakák nyugodtak, csöndesek, pihentetőek. A már említett merőleges út a Halomi út, ahol rendszeresen járnak buszok, melyekkel a pár utcára megtalálható Üllői út gyorsan elérhető. Az Üllői út közelségének köszönhetően buszok és villamosok a nap 24 órájában igénybe vehetőek. Az Üllői út rengeteg kis üzletnek ad helyet, így kerületen kívülre csak arra indokolt okkal szükséges elmennie a környéken élőknek. Közelben található Spar, papír írószer bolt, gyógyszertár, fagyizó, fitness terem, söröző, dohánybolt, fodrászcikkes és töltőállomások is.

Mivel csak két szobás a lakás, így annak közös területein a jelenleg is ott élő, 22 éves lánnyal kell osztozni, aki közvetlen, barátságos, mosolygós kisasszony. Elsősorban egyedülállókat várunk, de a szoba területéből adódóan szükség esetén két fő is beköltözhet, hiszen az ott megtalálható ágy, szekrény, asztal megfelelő két személynek is. Kérem telefonos egyeztetés során jelezzék a beköltözni vágyók számát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!