Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csík utca 25.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 27.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak:1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, mikró, főzőlap, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló, turmix, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 17. kerületében megtalálható, új építésű társasházunk, emeleti lakásának egyik hálószobája megüresedett állapotban várja új bérlőjét!

A ház, nagyjából 10 éve épült, amikor is előre eltervezve két lakással rendelkező állapota kialakult. A földszinten található lakást, egy fiatal pár vásárolta meg, akik gyerekkel nem rendelkező, házastársi kapcsolatban töltik mindennapjaikat.

Az emeleti ingatlan pár éve került a mi tulajdonunkba, amit a megvásárlást követően azonnal társbérleti ingatlanként üzemeltetünk. Ez az állapot azóta is fennáll. A két hálószoba közül az egyiket több, mint 2 éve bérel egy pár, akik még sokáig tervezik maradásukat. A kiadó szoba megüresedésének oka, hogy az előző lakók vidéken vásároltak saját házat. Így most lehetőséget kínálunk, a 15 négyzetméteres szoba bérlésére, mindössze havi 80.000Ft/hó díjért. Ebbe az összegbe a konyha és fürdőszoba, nappali használata is benne foglaltatik, amin a már említett személyekkel kell megosztozni. Nappalija tágas, otthonos, konyhája gépesített, rendszeres használatra alkalmas. Fürdőszobája zuhanyzós, wc-s. A szoba ággyal, íróasztallal rendelkezik, illetve számos különböző méretű tárolóval. Közelben dohánybolt, közért, élelmiszerbolt, gyógyszertár.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!