Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Csibuk utca 7a

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja:18. 000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, mikró, tv
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

23. kerületben szoba kiadó

Budapesten, a XXIII. kerületben kínálom kiadásra ezt a társasházi szobát. Az ingatlan, egy remek külkerületben található, ahol a parkolás ingyenes, a környéken élő emberek viselkedése családiak, közvetlen, rengeteg a közösen szervezett szabadidős tevékenység és a biztonság is megtalálható.

Soroksár központja a Hősök tere, ahonnan az ingatlan csak 7 perc séta távolságra található. A téren megtalálható drogéria, élelmiszerbolt, cukrászda, pékség, önkormányzat, SZTK, stb. Nem messze tőle pedig posta, hentes, műanyagos, vegyiáru bolt, bank, ATM, stb. Itt található Budapest egyik legjobb iskolája is, amire méltón büszke a közösség.

Alapterületre az ingatlan összesen 75nm, amiben 4 szoba található. Mivel az épületben 2 lakás lett kialakítva, így 2 bejárattal is rendelkezik. Ezzel könnyíti az ott élő család, illetve a jelenlegi bérlőink mindennapjait. Ingatlanon belül csak ez az egy szoba üres, a többi bérlő már legalább egy éve él itt. Korban 27 és 38 év közötti nők, akik mindannyian a kerületben dolgoznak.

A közös helyiségek a konyha, amiben sütő, főzőlap, hűtő, mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, mikró fellelhető és a konyha is ilyen hely, amiben a zuhanyzó kapott helyet, amin a wc-vel, mosdóval osztozik. A könnyebbség kedvéért külön is megtalálható egy mellékhelyiség, így ez sem lehet problémaforrás.

A szobába egy asztal, szék, ágy és tv lett elhelyezve, így csak a személyes holmikat kell az új bérlőnek magával hoznia.

Ha érdekli a lehetőség, jöjjön, nézze meg az ingatlant!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!